FILTRE INDUSTRIALE

Filtre de apă şi filtre de proces

Puritatea lichidelor utilizate în procesul de fabricaţie este o cerinţă obligatorie în industria alimentarã, farmaceuticã sau în industria auto. Lichidele şi gazele (ulei, emulsie, vapori etc.) sunt unele dintre cele mai importante elemente de formare a produsului finit, în special atunci când lichidul în sine este produsul final. Filtrele de proces SF FILTER oferă o soluţie eficientã în procesul tehnologic, din fabricile de vopsele, lacuri, solvenţi, cerneluri, rãşini, apã potabilã, lichide alimentare (alcool, suc, lapte, ulei etc) gaze etc.
Filtrele SF FILTER elimina în mod eficient impuritãţile, chiar şi de dimensiunea de 0,1 microni.
Aplicaţiile filtrelor de proces: industria alimentară şi de băuturi, industria farmaceutică, industria chimică, industria producătoare de piese pentru autoturisme. 

Filtre de proces, filtre pentru emulsie ulei, saci de filtrare, carcase complete de inox

Filtre pentru ventilare şi aer condiţionat

Sistemele de ventilaţie şi aer condiţionat (HVAC), sunt prezente în fiecare clãdire de birouri, hală de producţie sau hypermarket. A avea un aer curat nu este un lux ci este o necesitate în zilele noastre. SF FILTER furnizează saci de climatizare cu buzunare sau filtre compacte (clasa de filtrare G3-F9), filtre tip panou sau filtre cu cărbune activ, materiale de filtrare, role clasa de filtrare G2-F5, filtre HEPA şi ULPA (H10-U17) pentru hale de producţie care au nevoie de un aer foarte curat
şi steril, în industrii cum ar fi industria farmaceutică, cosmetică, electronică sau în spitale. 

Filtre cu buzunare, , filtre HEPA, filtre ULPA

Filtrarea industrială

Sacii de filtrare şi cartuşele de aer sunt o parte integrantã a colectoarelor de praf sau a unităţilor de filtrare a vaporilor de ulei. Aceste filtre sunt necesare pentru a filtra praful sau noxele rezultate din procesul de producţie a diferitelor industrii.
SF FILTER este furnizorul dvs. de saci de filtrare, cartuşe de filtrare, filtre pentru pompe de vid şi orice aveţi nevoie pentru filtrare industrială. 

Cartuşe de filtrare, saci de filtrare

Aer comprimat

Termenul de aer comprimat presupune un proces complex, care începe cu captarea aerului ambiental în compresor, urmat de producerea aerului comprimat. Urmãtorul pas este filtrarea impuritãţilor solide (ex. praf), a apei şi a uleiului rezidual. Această filtrare se face prin filtre de linie sau separatoare ciclon. Uscarea aerului comprimat se realizează prin îndepărtarea apei. Uscătoarele prin absorbţie sau de refrigerare sunt în gama de produse pe care le găsiţi la noi.
Dacã este necesară purificarea sau sterilizarea aerului comprimat SF FILTER îţi oferă gama completă de filtre: separatoare aer/ulei, filtre de ulei motor, compresor sau aer pentru compresoare,filtre de uscare şi filtrare a aerului comprimat.  

separatoare de ulei, uscătoare, filtre în linie, elemente

SF FILTER este soluţia completă în furnizarea de filtre!
SF FILTER - totul dintr-o singură sursă!